دوره های مجازی DSP

پردازنده DSP معماری داخلی

معماری پردازنده DSP

پس از معرفی رویژن‌های متمایز پردازنده DSP سری C55x شرکت TI ، اکنون به بررسی دقیق‌تر این خانواده از پردازنده‌ها می‌پردازیم. اما پیش از آن بد نیست به پیشنیاز علمی ورود به حوزه‌ی معماری کامپیوترها و پردازنده‌ها اشاره‌ای داشته باشیم. اگر شما دانشجوی رشته‌های کامپیوتر یا برق بوده‌اید (یا هم …

ادامه نوشته »

پردازشگرهای سیگنال دیجیتال C55x

Revision های پردازشگرهای سیگنال دیجیتال

در این پست و در ادامه‌ی بخش اول از مبحث مهم و جذاب معماری پردازنده‌های خانواده‌ی C55x شرکت TI می‌خواهیم به بررسی یکی از نکات کاربردی در مورد معماری CPU های پردازشگرهای سیگنال دیجیتال بپردزایم. پردازشگرهای سیگنال دیجیتال خانواده C55x و بحث Revision ها هر خانواده از CPU ها که …

ادامه نوشته »

میکروکنترلرهای ARM تگزاس اینسترومنتس

میکروکنترلرهای ARM تگزاس اینسترومنتس - میکروهای آرم TI

میکروکنترلرهای ARM تگزاس اینسترومنتس در سه دسته ی کلی از این رو در این پست می‌خواهیم در ارتباط با میکروکنترلرهای ARM تگزاس اینسترومنتس که در دسته‌ی میکروهای ۳۲ بیتی این شرکت جای دارند و از معماری ARM استفاده می‌کنند صحبت کنیم. شرکت Texas Instruments مانند خیلی دیگر از شرکت‌های فعال …

ادامه نوشته »

آموزش دی اس پی های خانواده C5000

فیلم آموزش دی اس پی

بخش دوم از فیلم آموزش دس اس پی با رویکرد برنامه نویسی در CCS در این ویدئوی آموزشی می خواهیم برنامه ای را که در فیلم قبلی در یک کامپایلر آنلاین نوشتیم به CCS منتقل کنیم. در این جا نکات و ریزه کاری هایی وجود دارد که با آن آشنا می‌شویم. …

ادامه نوشته »

آموزش پردازش سیگنال با DSP های C5000

آموزش برنامه نویسی به زبان C

بخش اول از آموزش پردازش سیگنال بر روی پردازنده های DSP خانواده ی C5000 این بخش در مورد آموزش پردازندهای DSP به زبان C می‌باشد. در صورت علاقه به دسترسی مستقیم به مجموعه فیلم های آموزش DSP سایت ما، به این صفحه سری بزنید. سؤالات و نظرات خود را در پایین …

ادامه نوشته »

میکروکنترلرهای TI

میکروکنترلرهای DSP - TI

بخش اول از معرفی میکروکنترلرهای TI در صورت تمایل به آموزش DSP می توانید کتاب “پردازش بلادرنگ سیگنال های دیجیتال” ما را تهیه کنید. این کتاب سه بخش دارد که بخش اول آن شامل آموزش طراحی سخت افزار مطمئن بر اساس پردازنده های DSP شرکت TI می‌باشد. در این پست می‌خواهیم …

ادامه نوشته »

آموزش پردازنده های DSP

پردازنده های DSP

بخش اول از معرفی آموزش پردازنده های DSP شروع بحث معماری این پردازنده ها در ارتباط با بحث پردازش بلادرنگ سیگنال های دیجیتال نگاهی به این صفحه بیندازید. اولین بخش از کتاب “پردازش بلادرنگ سیگنال های دیجیتال” در تاریخ انتشار این پست، در دست انتشار در انتشارات دیباگران می باشد. در …

ادامه نوشته »

مقدمات اولیه کار با نرم‌ افزار CCS

Code Composer Studio

‌مقدمات نرم‌ افزار CCS از سری مباحث آموزش پردازش بلادرنگ سیگنال های دیجیتال در این پست ضمن بررسی ساخت یک پروژه ی ساده در نرم‌ افزار CCS به معرفی فایل های حاوی اطلاعات ارتباط سخت افزار می پردازیم. در همین ارتباط نگاهی به مطالب مطرح شده در این صفحه بیندازید. کلیات کار با نرم‌‌افزار …

ادامه نوشته »

آموزش پردازنده های دی اس پی

آموزش پردازنده های DSP

از سری مباحث آموزش پردازنده های دی اس پی مقالات مربوط آموزش پردازنده های DSP و یا در همین ارتباط نگاهی به مطالب مطرح شده در این صفحه بیندازید. طی چند ویدئوی کوتاه در این پست به مقدمات آموزش پردازنده های دی اس پی می‌پردازیم. ابتدا اشاره‌ای به کلیات مباحثی که در …

ادامه نوشته »

مقالات DSP

بازشناسی گفتار (تشخیص گفتار) و مشکلات آن چیست

بازشناسی گفتار و مشکلات آن در بسیاری از متون از کلمه تشخیص گفتار به جای بازشناسی گفتار استفاده می‌شود. البته ترجمه تخصصی کلمه Speech Recognition به فارسی، بازشناسی گفتار است. بازشناسی گفتار (تشخیص گفتار) به عنوان یکی از مهم‌ترین دسته‌های پردازش گفتار می‌باشد. بازشناسی گفتار به طور خلاصه یعنی تبدیل …

ادامه نوشته »
طراحی اسنابر RC

طراحی اسنابر RC و اصول آن

در پست قبل به لزوم استفاده از مدار اسنابر در مبدل‌های توان پرداختیم. در این پست می‌خواهیم به تکمیل این بحث پرداخته و اصول طراحی اسنابر RC‌ را مطرح کنیم. روشی که در این جا مطرح می‌کنیم در قالب یک مثال و به ضورت گام به گام طرح می‌شود. اصول …

ادامه نوشته »
نوسانات لحظات کلیدزنی که راه حل آن استفاده از مدار اسنابر می‌باشد.

مدار اسنابر چیست و لزوم استفاده از آن چه می‌باشد؟

مدار اسنابر|کاهش تنش|الکترونیک قدرت|منابع تغذیه‌ی سوئیچینگ در این پست با در نظر گرفتن یک مدار مبدل کاهنده که از آن با نام مبدل Buck‌ نیز یاد می‌شود، تلفات زمان کلیدزنی (روشن شدن ماسفت و خاموش شدن دیود هرزگرد) بررسی شده و پدیده‌ی بیش‌ولتاژی توضیح داده می‌شود. در حین توضیحات نمودارهای جریان و ولتاژ سوئیچ‌ها و روابط ریاضی مورد نیاز برای محاسبه‌ی تلفات خاموش شدن دیود که منشأ فیزیکی آن پدیده‌ی بازیابی معکوس دیود می‌باشد، ارائه گردیده است.

ادامه نوشته »
کتاب آموزش DSP و C55x

کتاب آمورش DSP مبتنی بر پردازنده‌های C5000

کتاب آمورش DSP بر اساس پردازنده‌های TI در این بست توضیحات لازم در ارتباط با کتاب آمورش DSP ارئه شده است.  پردازش سیگنال‌های دیجیتال که معادل عبارت انگلیسی Digital Signal Processing می‌باشد و به اختصار به آن DSP گفته می‌شود، یک بخش مهم از علوم مهندسی با کاربردهای گوناگون در …

ادامه نوشته »
مبانی پردازش بلادرنگ سیگنال‌های دیجیتال DSP

مبانی پردازش بلادرنگ سیگنال‌های دیجیتال – DSP (بخش چهارم)

  ۴- مبدل‌های داده با کاربرد در سیستم‌های پردازش سیگنال‌های ( DSP ) صوتی: در این پست به موراد زیر به صورت بسیار مختصر و کوتاه اشاره می‌شود : روش‌های اتصال ADCها و DACها به آی‌سی‌های پردازنده‌ي سیگنال‌های دیجیتال ( DSP ) آ‌ی‌سی‌های واسط آنالوگ که شامل ADC و DAC و …

ادامه نوشته »